De tentoonstelling in Brazilië werd met succes voltooid

June 26, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over De tentoonstelling in Brazilië werd met succes voltooid

  Wij hadden een enorm succesvolle LEIDENE die vertoningstentoonstelling in São Paulo, Brazilië vanaf 19 wordt gehouden aan 23 Juni, 2023. Door de tentoonstelling, demonstreerden wij de van het recentste LEIDENE technologie vertoningsscherm, die een groot aantal bezoekers aantrekken die duidelijke belangstelling toonden en significante orden ondertekenden.

 

Onze cabine kreeg wijdverspreide aandacht, en de getoonde van het LEIDENE producten vertoningsscherm werden hoogst gewaardeerd. Ons team maakte indruk op de klanten met professionele demonstraties en detailleerde productpresentaties, die de unieke eigenschappen en de voordelen benadrukken. Deze geproduceerde aanzienlijke rente en gevonkte positieve besprekingen.

 

Tijdens de tentoonstelling, namen wij in vruchtbare bedrijfsonderhandelingen met talrijke potentiële cliënten in dienst, resulterend in verscheidene significante orden. Wij werden hoogst tevredengesteld met het resultaat van onze participatie in de tentoonstelling.

 

Deze gebeurtenis voorzag ons van een waardevolle kans om verbindingen met andere de industrieberoeps en aandeelervaringen en inzicht te vestigen. Het stond ons toe ook die inzicht in markttendensen en verblijf te bereiken op concurrenten wordt bijgewerkt, die essentiële verwijzingen verstrekken voor onze toekomstige ontwikkeling.

 

Wij zouden onze dankbaarheid aan alle bezoekers en partners voor hun steun en aandacht willen uitdrukken. Het succes van de tentoonstelling zou niet mogelijk zonder uw actieve participatie en samenwerking geweest zijn. Wij zullen blijven vernieuwen, verlenend superieure producten en de diensten om klanten aan behoeften te voldoen en nog groter succes te bereiken.

 

Dank u!

 

laatste bedrijfsnieuws over De tentoonstelling in Brazilië werd met succes voltooid  0

laatste bedrijfsnieuws over De tentoonstelling in Brazilië werd met succes voltooid  1

laatste bedrijfsnieuws over De tentoonstelling in Brazilië werd met succes voltooid  2