De kleine geleide hoogte drijft de ontwikkeling van de LEIDENE vertoningsindustrie

January 13, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over De kleine geleide hoogte drijft de ontwikkeling van de LEIDENE vertoningsindustrie

De kleine geleide hoogte drijft de ontwikkeling van de LEIDENE vertoningsindustrie

Wat de voordelen van de onbeperkte kleine ruimtemarkt voor geleide vertoningen in de toekomst zijn; Het kleine uit elkaar plaatsen, zoals de naam impliceert, is klein. Van het principe van LEIDENE zelf lichtgevende vertoning, het kleinere punt betekent uit elkaar plaatsen dat de dichtheid van de eenheid van de beeldvertoning groter is, en de getoonde beelden zullen ongetwijfeld duidelijker zijn. Dit is de wortel van de capaciteit van de kleine het uit elkaar plaatsen vertoning om de traditionele vertoning, enkel zoals de mobiele telefoon van de originele grote celtelefoon aan de nu uiterst dunne, koele smartphone te verslaan, is dit de herhaalde bevordering van het product.

Product de bevordering moet het drijfresultaat zijn van technologie bevordering. Zonder de vooruitgang van technologie en proces, product zou de bevordering onmogelijk zijn. Als de originele vertoning van één vierkante meter 1000 lampparels kon slechts houden, moet het aantal lampparels per vierkante meter met het kleine uit elkaar plaatsen nu worden verdubbeld, om de dichtheid te verzekeren van punt het uit elkaar plaatsen. Niet alleen dat, maar ook vele problemen zoals hittedissipatie, dode lichten, stootvoegen en helderheidsaanpassing onder hoogte - de dichtheid zou moeten worden overwogen, is dit de test van technologie

Vanuit het perspectief van kleine ruimteproducten in de huidige markt, P2.5, P2.0, P1.6, P1.5, achter elkaar te voorschijn komen P1.2, en zelfs beginnen P0.9, P0.8 en andere kleine ruimteproducten het massaproduktiestadium in te gaan. Door de marktgegevens in 2014 en de eerste helft van 2015 te vergelijken, kan men zien dat P2.5 meer en meer conventioneel is geworden, en het aandeel van verkoopvolume is gedaald. Het verkoopvolume van P2.5, vooral de kleine ruimteproducten onder P2.0, is geleidelijk aan gestegen, erop wijzend dat de markt aan kleinere ruimteproducten meer en meer geneigd is.

De marktvraag leidt de ontwikkelingsrichting van ondernemingen. More and more ondernemingen van het vertoningsscherm treden in de kleine ruimteconcurrentie toe. In zekere zin, whoever leidt zal de innovatie van producten het initiatief van de markt winnen. Daarom levert iedereen constante inspanningen naar „het kleinere uit elkaar plaatsen, het kleinere uit elkaar plaatsen“, „duidelijkere beeldkwaliteit, duidelijkere beeldkwaliteit“ en „bredere visie, bredere mening“. De prijs van kleine hoogte leidde de producten van het vertoningsscherm wordt de meer en meer populaire, bevorderende marktvraag.

Aangezien een sterproduct, de van het kleine hoogte LEIDENE markt vertoningsscherm blijft vergisten, gaan more and more fabrikanten binnen, en de marktconcurrentie wordt meer en meer woest. In de woeste marktconcurrentie, is de prijs vaak de belangrijkste factor om op de graad van de concurrentie te wijzen. In de context van technologische vooruitgang en marktuitbreiding, zullen de kosten blijven dalen, en de productprijzen zullen ook dalen, wat een onvermijdelijke tendens en een noodzakelijk stadium voor alle nieuwe dingen is.

De de industriedeskundigen geloven dat de kostenvermindering een onveranderlijke regel van het spel is, maar de kosten zijn niet allen. De LEIDENE prijsvermindering is ononderbroken geweest, maar tijdens prijsvermindering, moet er technologiesteun zijn. Als er geen technologie is, moet er de capaciteit zijn om prijzen te verminderen, maar ook de verhouding van totale kostprestaties, meer behoefte aan de steun van merkwaarde te hebben. Tijdens het gesprek, drukte de Opto-elektronica van Bobon Chengde diepe overeenkomst met dit standpunt uit, en zijn geïnterviewden zeiden dat de prijsvermindering van het de concurrentieproces geen eenvoudig gedrag van de prijsvermindering is. Achter de prijsvermindering is de concurrentie van de uitvoerige sterkte van ondernemingen, en zij durven niet spoed om met anderen zonder sterkte te concurreren.

Het is precies wegens technologische vooruitgang, kostencontrole en andere factoren dat de prijs van kleine ruimteproducten hoger maar niet meer meer en meer populair is. Daarom zijn de marktgoedkeuring en de vraag ook zeer verbeterd, en het bereik Application is meer en meer uitgebreid geworden, geleidelijk aan infiltrerend van het openbare gebied (veiligheids controlerend centrum, verzendend bevelcentrum, informatiecentrum, uitzendingscentrum, enz.) aan het burgerlijke gebied.

Het kleine uit elkaar plaatsen is niet alleen het kleine uit elkaar plaatsen, maar ook onbeperkte mogelijkheden in de toekomst.

Volgens de huidige ontwikkelingstendens, gelooft de auteur dat de toekomstige ontwikkelingstendens van het kleine uit elkaar plaatsen niet beperkt tot LEIDENE vertoningen is, die de sneltrein van Internet en Internet van Dingen kunnen nemen en de drager van Internet worden. De kleine hoogteproducten hebben het voordeel van het naadloze verbinden, en de grootte van producten is niet meer beperkt, zodat is de mogelijkheid van interactie tussen mensen en de schermen groter. Zodra dergelijke interactie wordt bereikt, en wanneer de interactie meer en meer frequent wordt, zal de afstand tussen mensen dichter zijn, en de nieuwe communicatie methodes kunnen geboren zijn.

Wanneer het kleine uit elkaar plaatsen wordt toegepast op het groot scherm, zal de geschikte interactie het kleine uit elkaar plaatsen bevorderen door een eenvoudig kader van het vertoningsscherm te breken, waarbij het een rijkere betekenis wordt gegeven. Toevallig met de auteur, bekijkt Jin Haitao van Yiguang-Elektronika op deze wijze het kleine scherm van de hoogtevertoning: „Het zou niet alleen aan de behoeften van vertoning moeten voldoen, maar ook meer mogelijkheden hebben. De reden waarom wij ons vooruit hebben bewogen is dat het niet bij het concept het kleine scherm van de hoogtevertoning ophoudt. Als u eenvoudig reclame toont, kan om het even welke grootte van het vertoningsscherm het doen.“

De auteur gelooft dat geen kwestie wat de toekomst van de kleine ruimte is, wij geen grenzen zouden moeten plaatsen. Als wij grenzen bij het begin plaatsten, zou er geen kleine ruimte nu kunnen zijn. De volledige LEIDENE vertoningsindustrie kan nog bij de zijn originele stichting worden geplakt. Zonder vooruitgang in de industrie, zullen de ondernemingen niet zich kunnen ontwikkelen

Het kleine geleid uit elkaar plaatsen heeft heldere toekomstige en onbeperkte mogelijkheden.

Het is onbetwistbaar dat van één enkele openluchttoepassing op de binnen en openluchttoepassingen van vandaag, de LEIDENE vertoningen meer en meer wijd zijn gebruikt. Voorts aangezien de kerntechnologie rijp is geworden, als de ondernemingen in de industrie om zich op baard en wenkbrauw verkiezen te concentreren, tenzij zij de sterkte hebben om de hemel te tarten, zullen zij alleen worden verlaten. Vandaag, is de „bijlage“ ontwikkeling van LEIDENE vertoningsondernemingen ongetwijfeld de overgang van de ontwikkelingswijze van uitgebreid aan vereenvoudigd die, met populaire de industrietoepassingen en bevordering wordt gecombineerd, die ondernemingen om op gepersonaliseerde etiketten toelaat te zetten en effectief de onderscheiden ontwikkeling van de industrie bevordert.

Van traditionele openlucht LEIDENE vertoning aan kleine hoogte LEIDENE vertoning, hoewel de LEIDENE vertoning doorbraak in technologie heeft gemaakt, baseert het zich nog op de traditionele bevorderingswijze op het niveau van de marktbevordering, terwijl DLP het scherm verbinden en LCD die het scherm met stijgende marktoverlapping verbinden reeds de ontwikkelingswijze zijn ingegaan om gelijke aandacht aan technologie en oplossingen te besteden, en is het uitvoerige de dienstvermogen van fabrikanten de sleutel aan de marktconcurrentie geworden. Dit betekent dat de LEIDENE vertoningsondernemingen ondernemingstransformatie actief zouden moeten uitvoeren als zij echt in de cirkel van de het grote schermvertoning willen integreren. De „bijlage“ ontwikkeling van LEIDENE vertoningsondernemingen met het etiket van toepassingsgebied is ongetwijfeld een positieve catering aan de ontwikkelingstendens van deze industrie.

Vanuit het perspectief van ontwikkeling op lange termijn die, hetzij op de ontwikkeling van de onderneming zelf of de duurzame en gezonde ontwikkeling van de industrie wordt gebaseerd, zal het enthousiasme van LEIDENE vertoningsondernemingen voor „bijlage“ of niet daling slechts verhogen, zo is het versnellen van de sprong van de volledige industrie aan de era van „toepassing koning“.