De openlucht LEIDENE van P6 AVOE Vertoningsorde voltooide met succes en plaatste om overzee worden verscheept

August 18, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over De openlucht LEIDENE van P6 AVOE Vertoningsorde voltooide met succes en plaatste om overzee worden verscheept

De openlucht LEIDENE van P6 AVOE Vertoningsorde voltooide met succes en plaatste om overzee worden verscheept

 

Hi-Tech van Shen Zhen AVOE Co., Ltd, een belangrijke leverancier van LEIDENE vertoningsoplossingen, is verheugd geweest om de succesvolle voltooiing van de productie van het openluchtp6-LEIDEN vertoningsscherm aan te kondigen. Met een totale oppervlakte van 500 vierkante meters, is deze indrukwekkende vertoning nu klaar om aan een cliënt overzee worden verscheept.

 

P6 is het LEIDENE vertoningsscherm een overzicht openluchtdie reclameoplossing, wordt ontworpen om hoge resolutie en trillende visuals te leveren zelfs in de uitdaging van openluchtmilieu's. Met een pixelhoogte van 6mm, biedt de vertoning uitzonderlijke beeldduidelijkheid en scherpte aan ervoor zorgen, die dat elk detail levendig wordt afgebeeld om kijkers te fascineren.

 

Uitgerust met geavanceerde technologie en superieure kwaliteitscomponenten, waarborgt het openluchtp6-LEIDENE vertoningsscherm een lange levensduur en duurzaamheid, die tot het een maken een ideale keus voor diverse toepassingen, met inbegrip van stadions, winkelcomplexxen, vervoershubs, en openbare vierkanten. Zijn weerbestendig en stofdicht ontwerp staat voor betrouwbare verrichting in verschillende weersomstandigheden toe, die ononderbroken en uitzonderlijke prestaties verzekeren.

 

„Wij zijn opgewonden om de productie van het dit openluchtp6-LEIDENE vertoningsscherm met succes voltooid te hebben,“ zei M. Peter, CEO van AVOE-LEIDEN bedrijf op kantoor. „Ons team heeft enorme inspanning en deskundigheid gedaan om een eersteklas product te leveren dat de industrienormen overschrijdt. Wij zijn zeker dat onze cliënt met de de prestaties en betrouwbaarheid van de vertoning zal worden indruk gemaakt op.“

 

De globale vraag naar de LEIDENE vertoningsschermen blijft groeien, aangezien de ondernemingen hun doeltreffendheid in het in dienst nemen publiek en het vervoeren van berichten op een dynamische en visueel aantrekkelijke manier erkennen. Hi-Tech van Shen Zhen AVOE Co., Ltd is geëngageerd aan het ontmoeten van deze vraag door scherp-rand LEIDENE vertoningsoplossingen aan te bieden die zich op de specifieke behoeften van de diverse industrieën en toepassingen richten.

 

Voor onderzoeken of verdere informatie over openluchtp6 toont het LEIDENE vertoningsscherm of andere leiden oplossingen, alstublieft ons op elk ogenblik contacteren.

Hi-Tech van Shen Zhen AVOE Co., Ltd is een beroemde leverancier van LEIDENE van uitstekende kwaliteit vertoningsoplossingen, die cliënten wereldwijd dienen.

 

Met een nadruk op innovatie, betrouwbaarheid, en klantentevredenheid, biedt het bedrijf een brede waaier van binnen en openlucht LEIDENE vertoningen voor diverse toepassingen aan. Onze AVOE wordt gewijd aan het leveren van uitzonderlijke producten die tot impactful visuele ervaringen leiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over De openlucht LEIDENE van P6 AVOE Vertoningsorde voltooide met succes en plaatste om overzee worden verscheept  0laatste bedrijfsnieuws over De openlucht LEIDENE van P6 AVOE Vertoningsorde voltooide met succes en plaatste om overzee worden verscheept  1laatste bedrijfsnieuws over De openlucht LEIDENE van P6 AVOE Vertoningsorde voltooide met succes en plaatste om overzee worden verscheept  2