De hoge bescherming van de definitie enige ogen is belangrijker voor binnen LEIDENE vertoning

January 6, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over De hoge bescherming van de definitie enige ogen is belangrijker voor binnen LEIDENE vertoning

De hoge bescherming van de definitie enige ogen is belangrijker voor binnen LEIDENE vertoning

wegens de strenge lichte verontreiniging van grote openluchtleiden gaven de vertoningsschermen, Guangzhou de eerste „LEIDENE beperkingsorde“ in China aan controle lichte verontreiniging uit, die het openen van openlucht LEIDENE elektronische vertoningen van 22:30 bij nacht voor 7:30 de volgende dag belemmert. Dan, wanneer het LEIDENE vertoningsscherm de ruimte ingaat, wordt de lichte verontreiniging verminderd, maar de nadruk van aandacht wordt verplaatst naar het niveau van „gezondheid en comfort“. Welk soort gezond comfortabel binnen LEIDENE vertoning is en? Hoe te om de gezondheid en het comfort van leiden te evalueren is de vertoningen een zorg geworden.

De consumenten die vaak LEIDENE vertoningen gebruiken zullen vinden dat als zij LEIDENE vertoningen in de ruimten van de hotelconferentie gebruiken, hun ogen zullen branden wanneer zij op hen lange tijd letten. Bij de TV scène van de programmaopname, te snel schakelt de inhoud van het LEIDENE vertoningsscherm en de helderheid verandert te snel, wat ook het publiek ongemakkelijk zal maken voelen. De sommige binnen LEIDENE van geringe kwaliteit vertoningen kunnen droge, waterige ogen en vage visie zelfs veroorzaken. Vandaar dat brengt het binnen LEIDENE vertoningsscherm niet alleen ons een duidelijke beeldkwaliteit en een kleurrijk vertoningseffect, maar ook brengt glans die kwaad aan de ogen veroorzaakt.

Voor de evaluatie van ongemakkelijke glans, hebben alle landen in de wereld hun eigen methodes. De methodecgi van de glansindex (CIE Glare Index) door Cie (de Internationale Commissie op Verlichting) wordt geadviseerd is momenteel een betere wiskundige expressiemethode, die glans kan ruim en objectief evalueren die. De uitdrukking is:

ED -- directe verticale verlichting (lx) bij ogen, uit glans lichtbron.

EI - Indirecte verticale verlichting (lx) bij het oog, van de achtergrond.

L - helderheid van glansbron (cd/m2).

ω-- Glans brongrootte (SR).

Plaatsingsindex p-Ghth (positiefactor).

De glansindex is een index om de ongemakglans van binnen werkomgeving te voorspellen en te evalueren. Volgens het mechanisme van glansvorming, van het LEIDENE kan de glans vertoningsscherm in twee types worden verdeeld: directe glans, die door de hoge helderheid van het LEIDENE vertoningsscherm en de sterke gerichtheid van LEIDENE lichtbron wordt veroorzaakt; De weerspiegelende glans wordt veroorzaakt door de hoge bezinningscoëfficiënt van sommige LEIDENE vertoningsmaterialen en de sterke weerspiegeling van andere lichtbronnen.

Moordenaar 1 van het visiescherm: directe glans

Het binnen LEIDENE vertoningsscherm wordt over het algemeen gebruikt in de ruimten van de hotelconferentie, stadions, levende TV, overleg en andere gelegenheden. Wanneer de menselijke ooghorloges lange tijd in een korte afstand, het menselijke oog door de directe glans van het LEIDENE vertoningsscherm zullen worden bevorderd. De leerling van het oog zal krimpen, en de ogen zullen duidelijk ongemakkelijk voelen. Bekijken het op lange termijn zal de ogen beschadigen.

Om directe glans te verhinderen, is de directe manier de helderheid van het LEIDENE vertoningsscherm te verminderen. Nochtans, terwijl het verminderen van de helderheid van het LEIDENE vertoningsscherm, verliest het ook het kernvoordeel van het binnen LEIDENE vertoningsscherm - grijze schaal. Het spel tussen twee is ook één van de belangrijkste drempels voor de „lage helderheid en hoge grijs“ van het binnen kleine hoogte LEIDENE vertoningsscherm. De Elektronikaco. van Shenzhenlanke, Ltd heeft door deze technische drempel krachtens zijn diepgaand begrip van binnen LEIDENE vertoningstoepassingen en de technische voordelen die in 16 jaar van LEIDENE verpakking worden geaccumuleerd gebroken.

De Lankeingenieurs hebben een verpakkend product voor het LEIDENE vertoningsscherm ontwikkeld dat glans - Blackcrystal 2121 door doorbraken in LEIDENE verpakkingsmaterialen en procesontwerp kan zeer verminderen. Verschillend van traditionele binnenleiden van de punt lichtbron, keurt zwart kristal 2121 de oppervlakte lichte het uitzenden technologie goed. Vergeleken met de punt lichtbron van hetzelfde type, heeft de oppervlakte lichtbron de kenmerken van lage glans toe te schrijven aan zijn groot en eenvormig licht uitzendend oppervlakte, die zeer de stimulatie van de lichtbronoppervlakte tot het menselijke oog vermindert, en zeer de glansproblemen bestaand in de van de traditionele LEIDENE producten punt lichtbron vermindert.

Tegelijkertijd, verhoogt de oppervlakte de lichtbron ook volledig particulates uniek aan het LEIDENE vertoningsscherm (dat lichte verontreiniging zal vormen en schade aan de retina van de kijker) zal veroorzaken elimineert, de zachtheid van het beeld, maakt het beeld zacht, vriendschappelijk en vriendschappelijk, en verbetert de duidelijkheid van het van het LEIDENE beeld vertoningsscherm.

Moordenaar 2 van het visiescherm: weerspiegelde glans

Naast zijn zelfverlichting, wordt de glans van het LEIDENE vertoningsscherm ook veroorzaakt door de weerspiegeling van licht van het sterke licht in het omringende milieu op de oppervlakte van van het LEIDENE het materiaal vertoningsscherm. Vooral is het scherm LEIDENE stadium als achtergrond, de bezinningsglans bijzonder ernstig. Voor de preventie en de controle van dergelijke glans, worden de weerspiegelende materialen hoofdzakelijk overwogen. Het zwarte PPA-kader met laag reflectievermogen wordt geselecteerd voor zwart kristal 2121. Tegelijkertijd, wordt de de behandelingstechnologie van de oppervlakteatomisering ook gebruikt om het weerspiegelende bezit van de colloïdale oppervlakte tijdens het verlichtingsproces van het vertoningsscherm te verminderen. Vergeleken met witte lampparels en gewone zwarte lampparels, kan het zwarte kristal het weerspiegelende licht die door 70% verminderen, de weerspiegelende die glans verminderen door het omringende weerspiegelde licht wordt veroorzaakt.

Terwijl zich het concentreren op de kwaliteit van LEIDENE producten, Lanke-kent de Elektronika meer over de veiligheid en de gezondheid van LEIDENE producten. Het binnen LEIDENE vertoningsscherm met gezicht die apparaten uitzenden is het product van de de ogenbescherming in de LEIDENE vertoningsindustrie. De Lankeelektronika maakt het licht door de LEIDENE lampparels zacht wordt uitgezonden, natuurlijk en niet schadelijk voor de ogen door de oppervlakte lichte het uitzenden technologie en van de oppervlakteatomisering behandelingstechnologie, terwijl het verminderen van de generatie van weerspiegelde glans die van het LEIDENE vertoningsscherm, zeer het verblindende fenomeen van het binnen LEIDENE vertoningsscherm verbeteren, en het effect van effectief het beschermen van de ogen tegen kwaad en volledig het elimineren van de punt lichtbron die bereiken.

In de era van binnen kleine hoogtevertoning en het intelligente leven, zou de LEIDENE vertoning niet alleen kleurrijk zijn en een lange levensduur moeten hebben, maar ook met de veiligheid en het comfort van kijkers rekening houden. Slechts kan het gezond scherm aan consumenten dichter zijn.