products

Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shen zhen China
Merknaam: AVOE LED
Certificering: CE RoHS
Modelnummer: VE-p3.91-7.82OTRGB
Min. bestelaantal: 5sqm
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Vluchtgeval, Triplexgeval
Levertijd: 10 werkdagen na het ontvangen van de betaling
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10K sqm per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam: Transparante Geleide Vertoning Kabinetsmateriaal: Acryic + Aluminium
Vernieuwingsfrequentie: ≥1920Hz Installatie: Het hangen of het Stapelen
Modulegrootte: 500*125 Toepassing: winkelcomplex, Winkelcomplexxen, tentoonstellingszalen, ervaringscentra, hemelschermen, de Bouwatriu
De kleur van de buisspaander: Volledige RGB Kleur, Vertoningsfunctie: Video, Animatie, Grafiek, de video van de Animatiegrafiek, Video/Beeld
Het schermafmeting: Aangepaste Grootte, 1000x500mm Gebruik: Binnen
Pixel: 3.917.81mm Helderheid: over 1000cd/sqm
Garantie: 3 jaar Hoog licht: <h2 style='display: inline-block;font-weight: bold;font-size: 14px;'>glass wall led display</h2>,<h2 style='display: inline-block;font-weight: bold;font-size: 14px;'>glass window led display</h2>

Productomschrijving

Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren

 

Het transparante scherm: de transparante LEIDENE vertoning, enkel zoals zijn naam impliceert, is een LEIDENE vertoning die het bezit heeft om lichte pas door, enkel zoals glazen te laten. Met hoge doordringbaarheid, ultra-light eigenschappen, is het een innovatie van het strookscherm, en verbeteringen op SMD-productieproces, verpakking en controle systeem. Met hol structuurontwerp, geëlimineerde componenten dat het blokkerende gezicht, het perspectiefeffect wordt gemaximaliseerd.

Tegelijkertijd, heeft het ook uniek vertoningseffect, wanneer het publiek die zich bij een ideale afstand bevinden, het beeld om op de glasgordijngevel schijnt op te schorten. Het LEIDENE transparante scherm liet LEIDENE vertoning het toepassingsgebied aan de bouw van glasmuur uitbreiden en het winkelen het venster, is het een nieuwe tendens in nieuwe media markt geworden.

Samen met de openlucht reclame, is het LEIDENE scherm overstroomd met een reeks negatieve kwesties, met inbegrip van stedelijke beeldproblemen. De LEIDENE vertoning kan de functie van stadsverlichting en uitgespreide informatie spelen, maar in de weg tijd is het als een stuk van „stadslitteken“, buitenbeentje het omringende milieu, beïnvloedde zeer de verschijning van de stad, vernietigde het stadslandschap.

Als resultaat van deze problemen, worden de verordening en de goedkeuring van openlucht het grote scherminstallatie meer en meer ingewikkeld, en het beheer van openluchtreclame wordt meer en meer strikt.

De transparante LEIDENE vertoning niet alleen integreert alle voordelen van de conventionele openlucht high-definition LEIDENE vertoning, maar ook elimineert het probleem van stedelijk beeld aan het maximum. Omdat het in het achtergedeelte van de glasgordijngevel geïnstalleerd is, zelfs als het niet werkt, zal het geen invloed op het omringende milieu hebben. Tegelijkertijd, omdat het binnen reclame is aan openluchtpubliek te spelen, zodat kan het de goedkeuring vermijden van openlucht reclame.

Bovendien met de ontwikkeling van stadsbouw, is de glasgordijngevel geleidelijk aan populaire, transparante Geleide vertoning met zijn dun, geen staalstructuur, gemakkelijke installatie geworden en het lage onderhoud, wordt een beste partner met glasgordijngevel, niet alleen heeft het geen betekenis van binnendringen, is het modieus en mooi, toevoegend atmosfeer van moderne wetenschap en technologie aan het stadsgebouw. Daarom heeft het LEIDENE transparante scherm in de markt de steun van iedereen, en gekregen wijdverspreide aandacht gewonnen

Het LEIDENE transparante glas is geschikt voor middelgrote grootte LEIDENE vertoning reclametoepassing, bij gebrek aan directe zonlichtvoorwaarden kan het in dag worden gebruikt, kan de modulegrootte voor glasgordijngevel worden aangepast om het naadloze verbinden te bereiken. Zolang er een glasgordijngevel is, kan dit product worden toegepast. Zoals banken, winkelcomplexxen, theaters, commerciële straten, grootwinkelbedrijven, hotels, gemeentelijke openbare gebouwen, oriëntatiepunten, enz.

 

Contrast met het traditionele scherm: het voordeel van het transparante LEIDENE scherm

1. Hoog transparant effect

met hoog transparantietarief van 60% - 95%, verzekeren de de verlichtingsvereisten en hoek tussen vloeren, glasvensters, de structuur van de voorgevelverlichting. Klein ruimteberoep, lichtgewicht. De vertoningsdikte is slechts 10cm, het lichaamsgewicht slechts 15Kg/㎡ van het vertoningsscherm.

 

2. Geen bouw van het staalkader

Geen bouw van het staalkader, sparen heel wat installatie en onderhoudskosten. Direct vast op de glasgordijngevel.

Uniek vertoningseffect: omdat de vertoningsachtergrond transparant is, kan het reclamebeeld op de glasgordijngevel worden opgeschort, toont goed reclameeffect en artistiek effect.

3. Geschikt onderhoud

Binnenonderhoud, snel en veilig, sparen arbeidskrachten en materieel traditioneel de airconditionings koelsysteem van resources.no, sparen meer dan 35%-energie dan gewone LEIDENE vertoning.

 

De transparante LEIDENE Vertoning is geen twijfel de beste keus aangezien de speler van venstersadvertenties, zonder offer en natuurlijk licht met de 48%~90%-transparantie ventileert, zult u geen mening van het missen. De transparante LEIDENE Vertoning is ultra slank en dun, gemakkelijk voor efficiënte installatie en vervoer, tijd en arbeid. Het snelle slotsysteem van Transparante LEIDENE Vertoning beveiligde snelle en snelle verbinding. De geïntegreerde macht en gegevenskabels bewaren veel probleem wanneer het installeren van Transparante LEIDENE Vertoning en maken het kijkt proper en elegant. De transparante LEIDENE Vertoning kan slechts binnen worden geïnstalleerd, maar ook view-able van buiten het gebouw, de hoge helderheid en de hoge definitie die een overweldigend effect van uw advertenties maken aan passers.

De transparante LEIDENE Vertoning bezit transparante en moderne productesthetica die aan installatie over vensters, glasvoorgevel en voor creatieve gebeurtenisproductie kan ook profiteren. Het is lichtgewicht en uiterst dun, makend tot plaatsing een wind. De hoge transparantie waarborgt natuurlijke mening achter het scherm terwijl dag en nacht het leveren van duidelijke en kernachtige inhoud view-able voor allebei.

 

Transparante LEIDENE venstervertoning;

Transparante LEIDENE affiche voor winkelvenster;

Standaardkabinet; Geïntegreerd ontwerp;

Gemakkelijke & snelle installatie;

Intelligent controlesysteem; Hoge transparantie.

 

De markt van de huurvertoning;

Standaardkabinetsontwerp;

Snel slot voor gemakkelijke installatie;

Ultra slank & lichtgewicht.

Gemakkelijke & Snelle Installatie

 

Snel slot voor kabinetsverbinding,

10s slechts voor enige te assembleren mensen;

en zonder een andere hulpmiddelen.

 

AVOE-het Voordeel LEIDENE van het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm

 

1. Helder licht, dun, transparant, verandering; Hoogtepunt vijf eigenschappen van het product.

2. Al structuur van het aluminiumprofiel, eenvoudige verschijning, snelle installatie. Overweeg de factor van het ladingslager van de installatieplaats, is het het schermgewicht 7-15kg/SQM, is de bouw van de glasgordijngevel eenvoudig, veilig en gemakkelijk te handhaven.

3. De uiterst dunne producten kunnen binnen 5CM van het glashiaat worden geïnstalleerd, is de lokale dikte van het product minder dan 1cm.

4. Hoogst zal de overbrenging van 78%, geen binnendaglicht. volledig beïnvloeden.

5. Het scherm heeft een super hoge helderheid van 3000-7000cd/SQM.

6. Om het even welke grootteaanpassing, met glasgordijngevel en de perfecte integratie van de de bouwgrootte.

7. Het kan uitzien op/Achteronderhoud, kunt u producten volgens toepassingsscenario's selecteren.

8. Het transparante scherm kan sparen meer dan 70%-energie dan het traditionele scherm.

9. Goede hittedissipatie, bevorderlijk voor het oude ononderbroken werk, sterke stabiliteit.

10. Economische kostenbesparing. Staalstructuur, 70%-kostenbesparing, 80%-arbeidskostenbesparingen, 75%-vermindering van vervoer en logistieke kosten, 80%-vermindering van onderhoud en verrichtingskosten, 70%-besparingen in elektriciteitskosten.

 

Model P3.91 P3.91 P7.81 P7.81 P10.4
Pixelhoogte 3.91-7.81 3.91-7.82 7.81 7.81-15.625 10.4
Lamp Binnensmd2020 Openluchtsmd1921 Openluchtsmd2525 Openluchtsmd2525 Openluchtsmd2525
Pixeldichtheid (punten) /sqm 32768 32768 16384 8192 9230
Modulegrootte 500mm*500 or500mm*1000mm or1000mm*1000mm kan Aangepaste beschikbare Grootte zijn
Kabinetsmateriaal Acryic + Aluminiumstaal
gewicht 15KG/㎡ 15KG/㎡ 14KG/㎡ 14KG/㎡ 14KG/㎡
Transparantie 65% 65% 70% 75% 80%
Helderheid ≥1000nit ≥4500nit ≥4500nit ≥4500nit ≥4000nit
Vernieuwingsfrequentie ≥1920HZ
Aftastenwijze 1/165 1/85 1/25 1/25 1/35
Maximum machtsconsumptie 400W/㎡ 600W/㎡ 600W/㎡ 550W/㎡ 550W/㎡
Gemiddelde macht 120W/㎡ 180W/㎡ 180W/㎡ 180W/㎡ 180W/㎡
PCB Fr-4 vier lagen raads, 2.0mm dikte
Bestuurder IC MBI5124, Hoogtevernieuwingsfrequentie
Installatie Het hangen of het Stapelen
Helderheidsniveau Niveau 256

 

Binneninstallatie, het openlucht bekijken

De binneninstallatie van het het schermlichaam, gemakkelijk om veiliger te handhaven; het openlucht bekijken vergt de geen controle van het architectuurontwerpinstituut, ging gemakkelijk de controle over.

Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 0

 

Lichte Dun, zonder staalstructuur

Ultra-light en dunne het schermlichaam, 12kg~15kg/case, kan direct aan de originele installatie van de de kielstructuur van de glasgordijngevel, zonder extra installatie van staalstructuur worden verbonden, die ruimte en installatiekosten besparen.

 

Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 1

 

Transparant beïnvloed geen licht

 

1. Vereenvoudigd structureel ontwerp, met een doordringbaarheid van 72% aan 90%;

 

2. Het het schermlichaam wordt aangepast volgens de grootte van het glas, zodat de kiel van het het schermlichaam en de glaskiel geïntegreerd zijn;

 

3, positieve LEIDEN pakket, meer eenvormige transparantere kleur.

 

Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 2

 

Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 3Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 4Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 5Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 6Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 7Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 8Het Glas die van de P3.91-7.821920hzfull Kleur het Transparante LEIDENE Vertoningsscherm voor Winkelvenster adverteren 9

 

Concurrentievoordelen:

1. Goede kwaliteit;
2. Goede prijs;
3. De goede 24hours-dienst;
4. Bevorder levering;
5. Energy-saving;
6. Kleine toegelaten orde.

Onze serrvices
1. De dienst vóór verkoop
Ter plaatse inspecteer
Professioneel ontwerp
Oplossingsbevestiging
Opleiding vóór verrichting
Softwaregebruik
Veilige exploitatie
Materiaalonderhoud
Installatie het zuiveren
Installatiebegeleiding
Zuiveren het ter plaatse
Leveringsbevestiging
2. Na de verkoopdienst
Snelle reactie
Het snelle vraag oplossen
De dienst het vinden

3. De dienstconcept:
Opportuniteit, considerateness, integriteit, de tevredenheidsdienst.
Wij dringen altijd op ons de dienstconcept aan, en trots van het vertrouwen en de reputatie van onze cliënten.

4. De dienstopdracht
Beantwoord om het even welke vraag; Behandel al klacht; Veroorzaak klantenservice
Wij hadden onze de dienstorganisatie door te antwoorden aan en de aan diverse en veeleisende behoeften van klanten te voldoen door de dienstopdracht ontwikkeld. Wij waren een rendabele, hoogst bekwame de dienstorganisatie geworden.

5. De dienstdoel:
Wat u gedachte hebt over is wat wij moeten goed doen; Wij moeten en zullen ons beste onze belofte doen vervullen. Wij dragen altijd dit dienstdoel in mening. Wij kunnen niet het beste opscheppen, nog zullen wij ons beste aan vrije klanten van zorgen doen. Wanneer u problemen krijgt, hadden wij reeds oplossingen vóór u naar voren gebracht.

 

Contactgegevens
Peter

Telefoonnummer : +86-135-3429-6317

WhatsApp : +8613534296317